SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

joi, 8 octombrie 2009

Obama, mâna izdraeliţilor?

Obama este un personaj extrem de flexibil, cred că nici papura nu îl întrece la unduiri. Face tot felul de giumbuşlucuri, încercând tot felul de variante, din păcate cu repercursiuni asupra oamenilor.

Cu ceva timp în urmă le lua partea sus şi tare iranienilor şi îi împungea pe evrei. Acu se pare că iar a bătut vântul din altă parte, pentru cpă se zvoneşte pe ABC News că americanii ar fi pe cale să îi atace pe iranieni. Iar asta după ce aceştia din urmă au acceptat inspectarea celor două zone în care se desfăşoară activităţile de îmbogăţire de uraniu ale iranienilor. Şi după atacul lui ElBaradei la adresa izdraeliţilor şi armamentul nuclear al acestora. Şi tot după ce acelaşi Elbaradei a declarat că Iranul nu are arme nucleare. Cică ar avea cunoştinţele necesare... Păi cine dracu nu are aşa ceva??? Oricine poate găsi pe net datele necesare pentru a construi o bombă, poate chiar şi nucleară. Dar de la a avea cunoştinţele necesare şi până la a avea cu ce sau şi mai important, până la a avea motiv, e distanţă lungă. Asta în primul rând. În al doilea rând şi la fel de important, nu văd de ce SUA şi Izdrael să poată deţine liniştite sute de focoase nucleare cu care să ameninţe pe oricine doresc şi fără să fie controlate de Naţiunile Unite sau AIEA, iar alte ţări să nu deţină aşa ceva??? Chiar atât de îndobitocită a ajuns lumea??? Chiar atât au ajuns să creadă minciunile lui Iţic şi John?

Niciun comentariu: