SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

joi, 1 octombrie 2009

obligatoriu: o oră de plâns şi jelit

Uite băi frate că pîsîdiştii sunt oameni de cuvânt. Cică îşi vor da demisia. Aşa că, dacă se întâmplă şi nu e doar o farsă pe care vor să o joace şefului statului, am să cer tuturor românilor, celor care se consideră români adevăraţi, să lase dracului toate treburile şi să ţină o oră de dor şi jale, exprimându-şi nemulţumirea prin plâns şi jelit. Cine nu ştie cum se face acest lucru, pot căuta pe internet cu ajutorul cuvintelor-cheie jelit, jelitoare, jeluitoare, bocit, înmormântare... Poate că de fapt se duc să îşi îngroape partidul... pîsîdiştii... Şi-or fi dat şi ei seama cât de penibili sunt... 

Dacă nu reuşiţi să găsiţi ceva surse care să vă ajute să învăţaţi cum se jeleşte cu adevărat, vă vând un pont: un scaun sau o scrumieră peste piciorul colegei, un ghiont, tot colegeie, într-un birou, agăţarea unui ciorap, etc. De ce? Pentru că femeile POATE să te înveţe multe. ;)

Niciun comentariu: