SONDAJ

Aş începe prin a vă ruga să participaţi la sondajul următor, gândindu-vă serios şi fiind sinceri! Luaţi în calcul faptul că este vorba despre o maşină electrică, adică una care nu foloseşte niciun fel de combustibil solid, lichid sau gazos.
Vă mulţumesc!

cât de mult aţi fi dispus/ă să plătiţi pentru o maşină care nu consumă nimic?

marți, 27 octombrie 2009

am trăit s-o aud şi pe asta!!!

Că mai toţi marii producători mint în legătură cu produsele pe care le produc şi mai ales cu ce se bagă în aceste produse, nu mai este demult o noutate. Că marea lor majoritate se bat cu cărămizile în piept şi se dau de ceasul morţii, jurându-se pe ce le iese pe gură că produsele lor sunt cele mai bune şi mai sănătoase, iarăşi nu mai este o noutate. 

Dar ca nişte lanţuri de aşa-zise restaurante (mai ales la proşti ca românii) care oferă mâncare de cea mai proastă calitate cum ar fi McDonald's şi KFC să ajungă să spună că mâncarea lor este naturală, chiar este o noutate în materie de mitocănie. Am să preiau în totalitate articolul apărut la adresa http://www.corporatenews.ro/articol/FMCG/27126/McDonald-s-si-KFC-se-apara.html. 

"Directorul de marketing si comunicare McDonald’s Romania, Cristan Savu, spune ca produsele servite in restaurant sunt, daca nu sanatoase, cel putin naturale, scrie Gandul.

"Ideea ca produsele sunt pline de chimicale este o poveste. Carnea pe care o folosim in sandviciuri nu contine niciun fel de aditiv. De altfel, folosim doar produse naturale. Chiar si uleiul este suta la suta vegetal. Este comandat special”, a declarat acesta.

Totodata, marketing assistant-ul KFC, Gabriel Nenciu apara compania : “Avand in vedere faptul ca produsele noastre au la baza carnea proaspata din pui, nu incape nicio indoiala ca nu sunt sanatoase”."

Ideea că produsele sunt pline de chimicale NU este o poveste. Faptul că uleiul este vegetal dar este schimbat abia odată la lună, dacă se întâmplă şi asta, nu înseamnă că e natural. Dacă iei carnea proaspătă şi o îngheţi, apoi o dezgheţi, apoi o îngheţi din nou, apoi iar o dezgheţi, nu mai ai nimic natural, ca să nu mai vorbim de bacteriile care se crează. 

Le-aş da un sfat prietenesc celor doi "apărători" ai celor două lanţuri cu mâncare din gunoi: mai puneţi mâna pe o carte de chimie, mai faceţi şi voi nişte cornete...

Niciun comentariu: